Van schitterende zomerfeesten, sfeervolle partijen, picknicks in het park en grote barbecues via kleinere conferenties tot tentoonstellingen en beurzen: Landgoed ‘t Haveke biedt altijd het passende kader.

In totaal kunt u beschikken over ongeveer 14 hectare parklandschap om uw evenement in te richten. Voor kleinere gezelschappen of bijeenkomsten met maximaal 50 personen bieden het “Koetshuis” en de voormalige paardenstal bij knapperend haardvuur ook in het koudste jaargetijde de sfeervolle ambiance van een historisch landgoed.

Op basis van jarenlange ervaring hebben we een selectie van 5 gerenommeerde cateraars gemaakt. Zij kennen Landgoed ‘t Haveke. Zij weten op de beste wijze een bijeenkomst te voorzien van de culinaire basis. Dat kan variëren van een hapje bij de borrel, tot een compleet diner. U maakt voor uw bijeenkomst zelf een keuze uit de volgende partners. Het is niet mogelijk gebruik te maken van een andere cateraar.

Na het afspreken van een datum met ons, kunt u contact opnemen met een van deze cateraars. U doet direct zaken met hen. In overleg met u wordt bepaald of er nog aanvullende faciliteiten nodig zijn, zoals onze ruime keuken.

Landgoed het Haveke